Proiect

Poiana Ski Residence, reședința de vacanță perfectă

De acum te poți bucura cât poftești de schi, patinaj sau săniuș iarna, de ture cu bicicleta, drumeții sau echitație vara, într-un cadru natural de vis. Pentru că de acum ai apartamentul tău la Poiana Brașov, stațiunea pe care o iubești.

Iar când te saturi să-ți petreci vacanțele în același loc și vrei ca investiția făcută să-ți aducă un profit sigur, poți încredința apartamentul unei agenții specializate, care te va ajuta să-l închiriezi sau să-l schimbi pentru o perioadă cu o altă locuință de vacanță, în orice colț al lumii.

Poiana Ski Residence

Condominiul din inima naturii

Pentru tine am creat la Poiana Brașov, lângă Patinoar, la marginea pădurii, un spațiu rezidențial de 24 de apartamente ultra-moderne în 9 stiluri, pentru toate gusturile și pentru toate vacanțele tale de acum înainte. Ca să fii în mijlocul naturii, la doi pași de pârtii, aproape de mijloacele de transport pe cablu, dar și de celelalte locuri importante din cea mai îndrăgită stațiune montană din România.

Proiect de excepție, execuție impecabilă

Poiana Ski Residence îmbină desăvârșit stilul caselor românești de la munte cu eleganța și practicalitatea spațiilor interioare proiectate de arhitecți italieni, pe patru niveluri – demisol, parter, două etaje și mansarda amenajată pentru locuit. Lucrările au fost efectuate de Tecton Trust, una dintre cele mai bune companii de construcții brașovene.

Mai puține apartamente, mai multă liniște

Numărul mic de apartamente reprezintă o garanție pentru mai multă liniște, reducând considerabil posibilitatea neînțelegerilor și a disputelor, de obicei prezente în cazul complexelor mari de locuit.

Poiana Ski Residence

Spațiu comun optimizat

Am redus la minimum spațiul comun, alegând să renunțăm la facilități precum sauna, sala de gimnastică, restaurantul sau barul, ca să reducem cheltuielile de administrare și să mărim capacitatea apartamentelor de a oferi liniște și relaxare.

Apartamentele luminoase

Orice apartament vei alege, indiferent de stilul sau orientarea cardinală a acestuia, te vei bucura mereu de multă lumină datorită suprafețelor vitrate mari. Asta înseamnă energie solară din plin, pentru un plus de confort termic, atât iarna, cât și vara (de regulă mai răcoroasă la munte).

Terase acoperite spațioase

Majoritatea apartamentelor dispune de terase acoperite ample, ideale vara pentru cine în aer liber cu familia sau cu prietenii, perfecte iarna după schi, pentru momente relaxante în compania naturii și a unui ceai fierbinte.

Spațiu rezervat pentru echipament

La demisol există un spațiu comun rezervat pentru schiuri, plăci, clăpari, buți, sănii sau biciclete, unde le poți depozita, curăța și repara.

Poiana Ski Residence

Parcare privată

Ca să nu te mai învârți cu mașina după un loc liber, de altfel greu de găsit și scump, poți beneficia la cerere de spațiu de parcare privat, în fața condominiului.

Boxe

Refugiul pentru protecție civilă situat la demisol poate fi compartimentat la cerere, utilizând panouri din lemn, ca să poți beneficia de un spațiu suplimentar pentru depozitare.

Finisaje deosebite

Având în vedere faptul că o casă de vacanță trebuie să fie înainte de toate confortabilă și practică, am recurs la o abordare minimalistă când am ales materialele pentru finisaje și mobilierul. Ceea ce nu înseamnă rabat de la calitate: materialele sunt importate din Italia și punerea lor în operă a fost realizată meticulos și cu precizie.

Poiana Ski Residence

Regim propriu

Cele 24 de apartamente funcționează în regim propriu, având pentru apă, electricitate, gaz și încălzire contoare individuale, amplasate în încăperile tehnice de pe fiecare palier. Astfel, fiecare proprietar e sigur că plătește exact cât consumă.

Prețuri reduse

Dacă alegi varianta fără finisaje (gresie, faianță, obiecte și instalații sanitare, accesorii pentru baie, uși de interior, zugrăveală, radiatoare, prize, întrerupătoare etc.), poți intra mai repede în posesia apartamentelui, având astfel posibilitatea de a-ți personaliza spațiul în funcție de propriile nevoie și preferințe.

Poiana Ski Residence

Prețuri fără comision!

Pentru oricare dintre variante vei opta, cu sau fără finisaje, te asigurăm că prețurile apartamentelor Poiana Ski Residence sunt corecte, fără comision.

Poiana Ski Residence – Planșe interactive

I. Demisolul

La demisol sunt 4 apartamente, restul spațiului fiind împărțit în zone de uz comun și încăperi tehnice. Pe lângă refugiul pentru protecție civilă (unde se pot amenaja boxele din lemn), spațiul mai cuprinde un depozit și o curățătorie pentru echipament, un WC de serviciu, o încăpere tehnică destinată instalațiilor clădirii, holul și casa liftului.

II. Parterul

La parter sunt 5 apartamente, recepția (spațiu generos pentru întâmpinarea musafirilor sau pentru așteptare), un spațiu tehnic, scara, casa liftului și holul.

III. Cele două etaje și mansarda 1

Pe fiecare dintre următoarele 3 niveluri sunt câte 5 apartamente, câte o încăpere tehnică, holul comun, scara și casa liftului.

IV. Mansarda 2

În zona sa centrală, podul (mansarda 2) a fost amenajat ca spațiu de locuit cu înălțimi variind între 1,50 m și 3 m, direct conectat cu apartamentele de dedesubt prin scări de lemn.